fbpx
Klar for å gå i gang med en enkel, effektiv og lønnsom dugnad?
dugnad

Blogg

Enkel dugnad

Den enkleste dugnaden vi har hatt

Ull/Kisa tjente nesten en halv million på sin første dugnad sammen med FibGreen.

Ull/Kisa var på utkikk etter et produkt som var lett å selge, og som kunne gi god fortjeneste. Modellen til FibGreen fikk de god tro på da de fikk garanti om å kunne levere tilbake usolgte varer. Mikrofiberklutene til FibGreen gir verdi for pengene og er av god kvalitet.

FibGreen stilte med veldig god informasjon og ferdigprodusert materiell tilpasset Ull/Kisa. Dette gjorde dugnaden utrolig enkel å dra i gang. Administrativ leder, bredde, Ull/Kisa Fotball, Børre Lien Hansen som har prøvd denne personlige profesjonaliseringen i praksis har et klart råd til andre som ønsker å gjennomføre dugnad med FibGreen: «Følg opplegget, til punkt og prikke!»

Dugnaden ble en veldig stor suksess hos Ull/Kisa, og ca 550 spillere klarte å opptjene nesten en halv million på bare to uker. FibGreen takker for samarbeidet, og ser frem til neste gjennomføring.

Å gjennomføre en dugnad med mikrofiberklutene til FibGreen gir en fortjeneste på 100kr pr solgte eske. Det gjør det enkelt for våre kunder å regne ut fortjenesten før en går i gang. FibGreen driver ikke kun med dugnad for store idrettslag, men også mindre grupper som korps, skoleklasser, russ, og mange flere som ønsker å tjene penger til sin gruppe/forening.

Kan vi hjelpe med noe?