fbpx
Klar for å gå i gang med en enkel, effektiv og lønnsom dugnad?
dugnad

Produktet

Vi ønsket å starte med et produkt vi vet det er stort behov for. Et dugnadsprodukt som er lett å selge, og en glede å kjøpe. Vi har designet og utviklet noen utrolig gode mikrofiberkluter som vasker bort alle bakterier uten bruk av rengjøringsmidler. Klutene kommer i flotte motefarger og til forskjellig bruk over hele huset.

Klutene har forskjellig bruksområde, og det kan være lurt å prøve å følge disse anbefalingene. På hver klut finner du info om hvor de skal brukes på vaskelappen. Du kan også lese mer om klutene og deres bruksområde her

Det er helt korrekt. Det er utført en rekke tester på dette, og resultatet viser igjen og igjen at du vasker renere og får bort mer bakterier kun ved bruk av mikrofiberklut og vann. Du kan lese mer om dette i denne testen, gjort av Tv2 Hjelper deg, våren 2021. For å lese testen, klikk her

Levering

Vi leverer til din bostedsadresse om det ikke er oppgitt annet i kommentarfeltet i din bestilling. Ønsker du å endre leveringssted etter bestilling ber vi deg ta kontakt på e-post: post@fibgreen.no

Vi sender varene 1-2 virkedager etter bestilling, om det ikke er oppgitt annet i kommentarfeltet på bestillingen.

For å kunne benytte deg av gratis frakt har vi satt en minstegrense på 50 pakker.

Retur

Om dere har usolgte varer igjen etter endt dugnad tar dere kontakt med deres kontaktperson i FibGreen. Vi bestiller opphenting av varene og sender ny faktura.
Usolgte varer må registreres i god tid før fakturaen forfaller. Det gjør dere ved å ta kontakt med deres kontaktperson i FibGreen.

Betaling

Når dere mottar varene, sender vi også ut fakturaen. Denne har forfallsdato 45 dager etter at varene er levert. Om ikke alle varene er solgt ordner vi dette i god tid før forfall.
Om dere merker at salget blir større enn først antatt er det bare å ta kontakt så ettersender vi det antallet dere ønsker.

Annet

Hver dugnadsgruppe må ha en dugnadsansvarlig. Denne personen har ansvar for gruppens bestilling og faktura. Det er krav om at dugnadsansvarlig er over 18 år, og godtar at det blir gjort en kredittsjekk på vedkommende.
Kort og presist er fortjenesten 100kr per solgte pakke. Dere kjøper eskene for 100kr og selger dem for 200kr. Dette tilsvarer en fortjeneste på 50%

En vareprøve inneholder først og fremst en eske med våre fantastiske kluter. Dette gir deg både muligheten til å teste produktet, samtidig som du kan bruke dette til å starte et forhåndssalg. Vi legger også med en brosjyre med info om FibGreen og produktet, i tillegg til en liste som kan benyttes til forhåndssalg.

Det første dere gjør er å legge inn en bestilling her. På siden med bestilling finner dere også en rekke info om hvordan å gjennomføre forhåndssalget. Dere vil også få tilgang til en mal med mange gode tips og erfaringer som gjør at forhåndssalget blir utført på best mulig måte.

Begynn dugnaden allerede i dag

Bestill dugnadsmateriell til forhåndssalg