fbpx
Klar for å gå i gang med en enkel, effektiv og lønnsom dugnad?
dugnad

Den enkleste dugnaden vi har hatt

Enkel dugnad
«Dette er den enkleste dugnaden vi har hatt, og den med best inntjening!» Børre Lien Hansen, administrativ leder bredde, hos Ull/Kisa Fotball

Ull/Kisa tjente nesten en halv million på sin første dugnad sammen med FibGreen.

Ull/Kisa var på utkikk etter et produkt som var lett å selge, og som kunne gi god fortjeneste. Modellen til FibGreen fikk de god tro på da de fikk garanti om å kunne levere tilbake usolgte varer. Mikrofiberklutene til FibGreen gir verdi for pengene og er av god kvalitet.

FibGreen stilte med veldig god informasjon og ferdigprodusert materiell tilpasset Ull/Kisa. Dette gjorde dugnaden utrolig enkel å dra i gang. Administrativ leder, bredde, Ull/Kisa Fotball, Børre Lien Hansen som har prøvd denne personlige profesjonaliseringen i praksis har et klart råd til andre som ønsker å gjennomføre dugnad med FibGreen: «Følg opplegget, til punkt og prikke!»

Dugnaden ble en veldig stor suksess hos Ull/Kisa, og ca 550 spillere klarte å opptjene nesten en halv million på bare to uker. FibGreen takker for samarbeidet, og ser frem til neste gjennomføring.

Å gjennomføre en dugnad med mikrofiberklutene til FibGreen gir en fortjeneste på 100kr pr solgte eske. Det gjør det enkelt for våre kunder å regne ut fortjenesten før en går i gang. FibGreen driver ikke kun med dugnad for store idrettslag, men også mindre grupper som korps, skoleklasser, russ, og mange flere som ønsker å tjene penger til sin gruppe/forening.