fbpx
Klar for å gå i gang med en enkel, effektiv og lønnsom dugnad?
dugnad

Mikrofiberkluter

Mikrofiberkluter 10-pack

En pakke med mikrofiberkluter av høyeste kvalitet som passer til alle flater og behov. På hver av klutene finner du merkelapper som beskriver hvor de skal brukes for å få et perfekt resultat – helt uten rengjøringsmidler.

  • 10-pack mikrofiberkluter
  • Høy kvalitet, tåler hundrevis av vask
  • Merkelapper med bruksområde

Innkjøpspris kr 100,-
Dugnadpris kr 200,-
Dere tjener kr 100,-

Ønsker du å bestille en vareprøve og starte med forhåndssalg?

Fibgreen-web-10.jpg

Kluter av høyeste kvalitet

Å bytte ut forurensende vaskemidler med FibGreens høykvalitets mikrofiberkluter er en av de beste valgene du kan gjøre i ditt hjem. Alle våre kluter vasker gullende rent uten bruk av vaskemidler. Alle våre produkter og salgsmateriale kommer i resirkulerbar emballasje.

Fibgreen-web-02.jpeg

Kluter som dekker dine behov

Det er noe som alltid nevnes når det gjelder rengjøring, og det er mikrofiberkluter. Det er den ene tingen du alltid trenger. Om det er for å fjerne flekker, vaske bort smuss eller rengjøre vinduer så kan og bør mikrofiberkluter brukes. Mikrofiberkluter kommer i mange varianter, og har forskjellige bruksområder. Vi har samlet alle de viktigste i en og samme boks.

Fibgreen-web-12.jpg

TV2 Hjelper deg – renest med mikrofiberklut

Best i test: Mikrofiberkluter har mange funksjoner og kan brukes med vann eller til tørr rengjøring. Tester viser også at mikrofiberkluter og vann gir bedre resultat enn kombinasjonen vanlig klut og rengjøringskjemikalier.

En av de aller viktigste egenskapene til mikrofiberklutene er at de ved hjelp av de syltynne fibrene klarer å komme godt ned i underlaget for å nærmest skrape ut skitt og smuss. Dette er fordi fibrene er veldig skarpe, og dermed kan bidra til effektiv rengjøring uten vaskemiddel og kjemikalier.

Mikrofiberklutene tørker også fortere enn bomull, noe som gjør det vanskeligere for bakterier å sette seg i kluten.

Les testen her

Perfekt dugnadsprodukt

For oss er det viktig at dugnadsproduktene er enkle å selge og en glede å kjøpe. Vi ønsker at kunden skal føle at den sitter igjen med ett godt kjøp. 

Vi har nå oppgradert vårt sortiment til fem forskjellige høykvalitetsproduker. Skulle dere ønske å gå i gang med dugnad med ett eller flere av disse produktene er det bare å ta kontakt her

Dugnadsprodukter

Begynn dugnaden allerede i dag

Bestill dugnadsmateriell til forhåndssalg