fbpx
Klar for å gå i gang med en enkel, effektiv og lønnsom dugnad?
dugnad

Tjente 320.000,- på én dugnad

dugnad idrettslag
«Fibgreen har laget et profesjonelt konsept med personlig tilpasning og veldig god oppfølging gjennom hele dugnaden.»

Kristiansund fotball solgte mikrofiberkluter fra FibGreen og tjente 320.000 kr. Overskuddet fra salget av mikrofiberklutene gir Kristiansund Fotball økonomisk handlerom som kommer barna til gode. Dette var også en gyllen mulighet til å gjennomføre en viktig dugnad som kunne gi inntekter til barneidretten. Kristiansund Fotball valgte å dele inntekten på klubben og lagene som deltok. Inntektene vil da gagne barna som deltok i dugnaden.

Til dugnaden fikk Kristiansund Fotball blant annet kjøreplaner og materiell til sosiale medier servert fiks ferdig. Dette gjorde dugnaden utrolig enkel å dra i gang. I tillegg til en garanti om at de kunne levere tilbake klutene de ikke fikk solgt. Det ble likevel lite retur, for i løpet av en salgsperiode på 14 dager fikk de solgt nesten alle mikrofiberklutene.

Tilbakemeldingen fra kundene har også vært veldig positive, til og med fra renholdere. Det er ingen tvil om at dette er et ettertraktet og lettsolgt produkt.

Jan Trygve Pedersen, daglig leder CFK

Å gjennomføre en dugnad med mikrofiberklutene til FibGreen gir en fortjeneste på 100kr pr solgte eske. Det gjør det enkelt for våre kunder å regne ut fortjenesten før en går i gang. FibGreen driver ikke kun med dugnad for store idrettslag, men også mindre grupper som korps, skoleklasser, russ, og mange flere som ønsker å tjene penger til sin gruppe/forening.

FibGreen har også utvidet sortimentet sitt med flere produkter. Nå er det ikke kun mikrofiberkluter dere kan velge når dere gjennomfører dugnad meg FibGreen. I  FibGreens sortiment av høykvalitetsprodukter  finner du sokker i bambusviskose, både dressokker og ankelsokker. Du kan også velge førstehjelpsskrin som inneholder alt du trenger til umiddelbar førstehjelp. I tillegg til kjøkken kit som inneholder mikrofiberkluter til kjøkken, kjøkkenhåndklær i mikrofiber, i tillegg til oppvaskkost i tre.